27 Haziran 2017 Salı

LR Health and Beauty System Hakkında

Nedir bu LR?

Herkes bir yerlerden artık LR'yi duymakta. Ancak sadece adını duyduğunuz bu firma ve iş ortaklığı ile ilgili daha fazlasını merak ediyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun!!

LR, 1985 yılında Almanya'nın Ahlen şehrinde ''LR Cosmetic'' adı ile kuruldu. Ürün portföyü, şirketin kendi parfüm serilerinden, vücut bakım ürünlerinden oluşuyor. Yıllar içinde büyük başarılar kazanan LR, hem ürün portföyünü arttırdı, hem de uluslararası bir firma olup birçok Avrupa ülkesinde şube açtı. 10.yıl jübilesinde eşsiz otomobil konseptini kurdu ve 200 danışman LR Mercedes'lerini teslim aldı. Yıllar içinde birçok ünlü starla iş birliği yaptı. 25.yılında Hollywood süper starı Bruce Willis ilk parfümünü özel olarak LR için geliştirdi. Mevcut otomobil konseptine son noktayı Porsche ile koydu. 30. yılı olan 2015 yılında Avrupa Doğrudan Satış Birliği'nin (Seldia) Astra Ödülü'nü alarak, Avrupa'nın en iyi doğrudan satış şirketi olarak seçildi.
Firmanın ürettiği ürünler çoğunlukla bitkisel içerikli. Kendi tesislerinde özel olarak ürettiği ''Aloe Vera'' hücre yenilenmesine yardımcı bir bitki. Ürünlerinde yüksek oranda aloe vera bulunan LR, bilinen pek çok ünlü markaya göre hem uygun hem de kaliteli ürün üretmektedir.

Her gün başarılarına yenisi ekleyen bir şirkette iş ortağı olmak ister misin? 



Bugün dünya çapında 28 ülkede faaliyet gösteren, 1000 kişilik personel ve serbest çalışan yaklaşık 300.000 satış ortağı bu firmaya katılmak çok kolay. Sen de hemen iş ortağı olup sayısız LR ayrıcalıklarından faydalan. 



LR iş ortağı olmak için neler gerekli?

Lr iş ortağı olmak için sadece 18 yaşını bitirmiş olmak yeterli. Herhangi bir eğitim seviyesi, yaş, meslek vb. kısıtlama yok. Eğitim seviyeniz ne olursa olsun, ister çalışan ister ev hanımı, öğrenci, ister 18 yaşında ister 70 yaşında olun farketmez. Siz sadece isteyin yeter. En önemlisi bu işi yapmayı gerçekten istemek. 


LR iş ortağı olmanın ayrıcalıkları neler?



◼ LR iş ortağı olduğunuzda LR kataloğunda bulunan ürünleri %40 indirimli alırsınız.
Sadece ürünleri indirimli almak için bile iş ortağı olabilirsiniz.

◼ LR iş ortağı olduğunuzda firmanın puan sistemine göre hem prim kazanır hem de firmanın puanınıza göre size vereceği tablet, cep telefonu ve otomobil gibi hediyelere sahip olabilirsiniz. 

◼ LR iş ortağı olduğunuzda gümüş organizasyon liderliğine yükseldikten sonra miras bırakma ve emeklilik haklarına sahip olursunuz. Geleceğini kurtarmak için çalıştığımız çocuklarımız için bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi? 
Hangi şirkette işinizi çocuğunuza miras bırakabilirsiniz? Yıllarca çalışır emek verirsiniz ancak siz emekli olunca her şey biter. O şirketten hiçbir şekilde çocuğunuz yararlanamaz. Sanırım bunu yapan tek firma LR. Tek başına bu bile LR'yi tercih etmek için başlı başına bir neden değil mi?

◼ LR iş ortağı olduğunuzda ihtiyacı olan birçok kişiye belki de ışık olursunuz ve hayatlarını değiştirirsiniz. Bir çok kişi sizinle birlikte kazanır.

Hala iş ortağı değil misiniz? Siz düşünürken binlerce kişi hayallerine kavuştu. Neden hala bekliyorsunuz? 


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.





















0 yorum:

Yorum Gönder