20 Eylül 2017 Çarşamba

LR STAR PARFÜMLERİ 

Erkek parfümleri tıraş losyonu, kadın parfümleri duş jeli ve kremi ile birlikte set halinde Eylül ayında indirimde!! 
Parfümlerle ilgili önemli noktalar, bilmemiz gerekenler neymiş bir göz atalım😉
Parfümler içerdikleri parfüm yağı konsantrasyonuna göre sınıflandırılır. Buna göre piyasada Eau de Parfum (EDP) olarak bulabileceğiniz ürünle %10-14 parfüm yağı içerir. LR parfümlerinde bu oran daha yüksektir ki bu da daha kalıcı olmalarını sağlar. Parfümlerde baş nota, kalp nota ve dip nota olmak üzere 3 ayrı yapı taşı vardır. Baş nota; bir parfümün sıkıldıktan sonraki ilk izlenimidir. Kalp nota; baş nota uçup gittikten sonra geriye kalan parfümün asıl koku karakteridir ve baş notaya göre daha uzun sürede algılanır. Dip nota ise koku kısmının sonudur ve saatler sonra hala kalıcı olan kısmıdır. 





DOĞRU KOKUYU NASIL BULURUZ ?

Bunu yalnızca kokuları deneyerek bulabilirsiniz. Kokuyu mutlaka cildiniz üzerinde deneyerek karar verin. Çünkü koku, ancak cilt üzerinde kendisini doğru şekilde gösterir ve siz hoşunuza gidip gitmediğini anlayabilirsiniz. Parfümler farklı ciltler üzerinde birbirinden farklı kokmaktadır. Ve parfümü seçerken hangi ortamda kullanmak istediğinize ve mevsimlere dikkat edin. Örneğin yazın daha hafif ve taze parfümleri, kışın ise daha ağır ve yoğun parfümleri tercih edebilirsiniz. 

KOKUNUZU DOĞRU TAŞIYIN

Parfümü temiz cildiniz üzerine sıkın ve kurumasını bekleyin. Koku yoğunluğunun gitmemesi için ovalayarak cildinize yedirmeyin. Parfümleri kan akışının daha hızlı olduğu cildin daha sıcak bölgelerine uygulamak daha doğrudur. Bu bölgeler boyun, dekolte, bileğin iç kısmı ve ensedir. 
❗Unutmayın: mucizevi koku noktası kulağın arka kısmıdır💙





PARFÜMÜN SAKLANMASI

Parfüm, soğuk ve kuru yerde saklanmalıdır. En doğru şekli orijinal paketinde güneş görmeyen bir yerde saklanmasıdır. Yoğun güneş ışığı ve sıcaklık kokunun rengini değiştirebilir ve koku yoğunluğuyla birlikte dayanıklılığı azaltabilir.


KOKU GEÇİŞİ

Baş nota, kalp nota ve dip notalar parfümü oluşturan ve sırasıyla mükemmel bir uyum içerisinde kendilerini gösteren üç ayrı yapı taşıdır. 

Baş nota; bir parfümün sıkıldıktan sonraki ilk izlenimidir. Baş nota bir parfümün hoşunuza gidip gitmemesi bakımından belirleyicidir.
Kalp nota; baş nota uçup gittikten sonra geriye kalandır. Kalp nota parfümün merkezi kısmıdır (asıl koku karakteridir) ve baş notaya göre çok daha uzun bir süre algılanır. 
Dip nota; koku sürecinin üçüncü ve son kısmını oluşturur. Hem baş hem kalp notada bulunur ve saatler sonra hala kalıcı olan son notadır.

EYLÜL'DE PARFÜM SETLERİ İNDİRİMDE!!

Eylül ayına özel erkek parfümleri tıraş losyonu, kadın parfümleri duş jeli ve kremi ile set şeklinde indirimli!

Koku notalarından bahsetmişken, bu aya özel parfümlerin koku notalarına bir göz atalım :)


BRUCE WILLIS

Baş nota: Bergamot, kakule
Kalp nota: Lavanta, tütün akordları
Dip nota: Meşin akordları, ud, silhat

KAROLINA KURKOVA

Baş nota: Mandalina, portakal, yeşil
Kalp nota: Sümbülteber, yasemin, meyvemsi gül notaları
Dip nota: Bal, vanilya, misk


LOVINGLY BY BRUCE WILLIS

Baş nota: Narenciye meyveleri, baharat
Kalp nota: Yasemin, zambak, şakayık, sümbülteber
Dip nota: Beyaz sedir ağacı, sandal ağacı, misk

GUIDO MARIA KRETSCHMER

Baş nota: Bergamot, mandalina
Kalp nota: Karabiber, sardunya, kaşmir ağacı
Dip nota: Vanilya, vetiver, meşin




 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi











0 yorum:

Yorum Gönder