23 Ekim 2017 Pazartesi

FIGUACTIV İLE 28 GÜNDE FAZLA KİLOLARINIZDAN KURTULUN!!

FIGUACTIV 28 DAYS BODY MISSION

LR'nin merakla beklenen zayıflama paketi sonunda Türkiye'de. Piyasaya çok iddialı bir giriş yapan Figuactiv, bu iddiasını her daim sürdüreceğini kanıtladı. Lansmana özel fiyatlar Ekim sonuna kadar uzatıldı.



Figuactiv 28 Days Body Mission ile LR içinden çıkıp kendi başına bir marka olacağa benziyor. Türkçe karşılığı 28 günlük vücut görevi olan paketin amacı sizi 28 günde fazla kilolarınızdan (10 kiloya kadar) kurtarmak. Üstelik bunu yaparken aç kalmayacaksınız, tatsız şeyler yemeyecek, daha sağlıklı ve zinde olacaksınız.

Peki bu 28 günlük paketin içinde neler var??

■ Bu pakette sizin tercihinize göre 3 çeşit çorba (patates-domates-körili sebze) ve 3 çeşit shake içecekten 5 tanesi olacak. 
■ 1 adet karışık bitki çayı
■ 1 adet figuavtiv protein içecek
■ 1 adet ProBalance
■ 1 adet shaker
■ Online diyet koçu hizmet şifresi

Bu paketin en önemli ve piyasadaki muadil ürünlerde olmayan özelliği online diyet koçu hizmeti vermesidir. Paket ile birlikte size özel bir şifre gelecek. 
Bu şifre ile https://www.body-mission.com/tr/ adresine girip kimliğinizi oluşturun. 




Daha sonra sitedeki 3 ana başlık altında verilen hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabileceksiniz.

➤ BESLENME başlığı altında 100'den fazla diyet yemek tarifi, figuactiv ürünleri ile ilgili bilgiler,
FITNESS bölümünde etkili antrenmanlarla spor videoları, her seviyeye uygun eğlenceli ve kolay uygulayabileceğiniz hareketler,
MOTİVASYON figuactiv ile kendinize koymuş olduğunuz kişisel hedefinize ulaşmanız için gerekli motivasyon ve size yol gösterecek bilgilere ulaşabilirsiniz.




FIGUACTIV ile beslenme programı nasıl olmalı?

Beslenme programınızın 2 ana öğününü figuactiv ürünleri ile yapmalısınız. 1 öğün serbest ancak tabi ki diyetinize uygun seçenekler ve miktarlar önerilir :) 

Örneğin sabah kahvaltınızı seçmiş olduğunuz bir shake içecek ile yapıp, öğle yemeğinde lezzetli bir figuactiv çorbası içerek, akşam yemeğini serbest olarak değerlendirebilirsiniz. Böylece ailenizle birlikte yemek yeme keyfinden mahrum kalmazsınız. Ancak akşam en tehlikeli öğün olduğu için ne yediğinize çok dikkat etmelisiniz. Çünkü genelde akşam yemeğinden sonra fazla hareketli bir aktivite yapılmaz ve dinlenmeye geçilir. Bu da demek oluyor ki çok fazla enerji sarf etmeyecek, yediklerinizi çok fazla yakamayacaksınız. Bu nedenle akşam yemeğinde yedikleriniz ve miktarı çok önemli, sonra 28 günü sonunda ben neden bu kadar az kilo verdim ya da veremedim demeyin!!




Eğer bu size riskli geldiyse serbest öğünü kahvaltı olarak seçip güne güzel ve yüksek motivasyonla başlayabilirsiniz. Kahvaltı da yediklerinizi gün içerisinde yakmak daha kolay olacaktır. Ancak yine tedbiri elden bırakmayın; tatlı ve hamur işlerinden uzak durun :)

Karışık bitki çayını günde 3-4 kez içebilirsiniz. Yalnızca doğal bitkiler içeren Figuactiv çay, aynı zamanda kalorisi düşük bir sıvı kaynağıdır. Çayın içindeki bitkilerin özelliklerine bakacak olursak;

■ Böbrek fonksiyonlarını canlandırır (ısırgan yaprağı)– 
 Eliminasyonu destekler (roybos yaprağı)
■ İştahı azaltır (maté yaprağı)
■ Ödemi azaltır (limon otu)
■ Yağ yakımına yardımcı olur (meyan kökü)
■ Uyarır ve üretken olmanızı sağlar (yeşil çay)






Protein İçecek, kas desteği için benzersiz bir protein içeceğidir. Kasları korumak için önemli proteinleri ve diğer besin maddelerini içerir. %80 değerli protein ile beş farklı bileşen ile benzerlerine fark atar. Magnezyum ve B62 vitamini içerir. 
Diyet yapanlarda genelde yağ değil, kas kütlesi kaybolur. Ancak kilo verirken bizim istediğimiz yağların azalmasıdır. Protein içecek tam da bunun için kas oluşumuna destek olurken, yağ yakımına katkıda bulunur. Spor yapanlar için de mükemmel bir tamamlayıcıdır. Gece yatmadan önce içmeniz önerilir. Böylece gece boyunca açlık hissetmezsiniz. 



ProBalance ise vücudun pH seviyesinin alkali olmasını sağlayan mineraller ve eser elementler içerir. (Potasyum, kalsiyum, magnezyum ve sodyum)
Vücudumuzun iç dengesi ve yaşam sıvısı olan kan da doğal haliyle alkali seviyededir. Vücudun doğal dengesi için bunun korunması önemlidir. Ancak yanlış beslenme alışkanlıklarından dolayı bu seviye asidik olabilmekte ve bu da birçok hastalığa davetiye çıkarmaktadır. Bunu önlemek için bol su içmeli, yeterli miktarda sebze ve meyve tüketmeliyiz. Bu her zaman düzenli bir şekilde olmadığından takviye alarak pH seviyesini alkali düzeye çekebiliriz. Bunun için günde 2 kez 2 tablet ProBalance yeterli olacaktır. Böylece metabolizma daha hızlı çalışacak, yağ yakımı da hızlanacaktır. Bu da tam olarak bizim ihtiyacımız olan şeydir. 

Tüm bunların dışında günde en az 2lt SU tüketmeyi unutmayın lütfen!!


İndirimden faydalanmak için son gün 31 Ekim


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.


Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi













0 yorum:

Yorum Gönder