22 Ekim 2017 Pazar

HER YAŞA HER CİLT TİPİNE UYGUN BAKIM

ZEITGARD RACINE-Q İLE GÜNLÜK BAKIM


Ekim ayına özel kampanyada olan Racine-Q serisi her yaşa ve her cilt tipine uygun bakım sağlar. Günlük bakımda ihtiyacınız olan tüm ürünler bu sette mevcut. Gündüz kremi, gece kremi, göz kremi ve bu aya özel kolajen serum ile birlikte. Fayda/fiyat düşünüldüğünde çok avantajlı bir fiyata sahip olan Racine-Q ekim ayına özel ekstra indirimiyle kaçırılmayacak fiyata!!




ETKİLİ TEMEL BAKIM

Cilt 20'li yaşlardan sonra yavaş yavaş kırışmaya başlar. Racine-Q koenzim Q10 ve yosun içeren bakım kompleksi sayesinde ilk kırışıklıklar daha oluşmadan önlemeye yardımcı olur. Gün içerisinde yorulan cildin tüm hücrelerindeki enerji dengesini destekler, cildi nemlendirir, cilt taze ve canlı bir görünüm kazanır. 

GÜNDÜZ KREMİ

Koenzim Q10 ile hücrelere daha fazla enerji, yosun içeren bakım kompleksi ile cilde yoğun nem sağlar. E vitamini hücreleri korurken, UV filtresi ışık kaynaklı etkiye karşı korur. 

GECE KREMİ 

Gece boyunca hücrelerin yenilenme sürecini destekler ve yosun içeren bakım kompleksi cildi mineraller ile besler. Jojoba ve Shea yağı içeren zengin içerikli doku cildi gece boyunca nemlendirir. 

GÖZ KREMİ

Doğal yenilenme için etkili vitamin kombinasyonu içerir;
A vitamini kırışıklıkları önler,
E vitamini serbest radikallere karşı korur,
C vitamini antioksidatif etki yaratır.

KOLAJEN SERUM

İçerdiği saf kolajen cildin sıkılaşmasını sağlayarak kırışıklıkları önlemede yardımcı olur. Yoğun bir şekilde cildi nemlendirir ve nemi hapseder. Cilt daha genç, taze ve pürüzsüz görünür. 


Normal fiyatı 190,20 TL olan bu harika bakım seti, Ekim ayına özel 
SADECE 154,90TL 

Bu indirime ek olarak iş ortağı indirimlerinden faydalanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.



Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi















0 yorum:

Yorum Gönder