25 Ekim 2017 Çarşamba

ZENGİN LİF KAYNAĞI FIBERBOOST İLE KİLO KONTROLÜ

FIBERBOOST İLE SAĞLIKLI BESLENME

Beslenme alışkanlıklarınız doğru mu? Yeterince lifli gıda tüketebiliyor musunuz? Lifli gıda tüketmenin faydaları nelerdir? FiberBoost nedir, size nasıl bir takviye sunar? Bu yazıda bu sorulara cevap bulacaksınız.






Yapılan araştırmalara göre 24 yaşın altındaki insanların %75'inden fazlası yeterli beslenemiyor. 35-75 yaş arası insanların ise %66'sından fazlası yanlış beslenme alışkanlıkları yüzünden zarar görüyor. Bu veriler, Türkiye'nin çok büyük bir bölümünün yanlış beslendiğini gösteriyor. Malesef günlük beslenmemizde yeteri kadar lifli gıda tüketmiyoruz.

Peki Nedir Lif?

Lif çoğunlukla yiyeceklerin sindirilemeyen bileşenleridir. Çoğunlukla tahıl, meyve, sebze ve bakliyatlarda ve az miktarda da sütün içerisinde bulunur. Ancak bu gıdaların işlenmemiş olması gereklidir. Örneğin buğdayda lif bulunur ancak işlenip un veya makarna olduğunda lif yapısı bozulur. Meyvelerde ise büyük kısmı kabuğundadır. Bu nedenle meyvelerin kabuğuyla tüketilmesi tavsiye edilir. 


Lifli Beslenmenin Faydaları Nelerdir?

■ Lifli yiyecekle tokluk hissi verir.
■ Cildi güzelleştirir.
■ Kan şekerini düzenler.
■ Midede çok yer kaplar ancak az az enerji verir.
■ Bağırsakların iyi çalışmasına yardımcı olur.


Bu kadar faydasına ve bizim için önemli olmasına rağmen yeteri kadar tüketemediğimiz lif açığını nasıl kapatabiliriz peki? İşte tam da burada devreye FiberBoost giriyor. Zengin lif kaynağı olan FiberBoost günlük ihtiyacınız olan lif miktarını karşılar. 

Peki Nedir FIBERBOOST?

FiberBoost yüksek kaliteli 3 farklı lif kaynağından elde edilen liflerden oluşan bir gıda takviyesidir. Lif kaynakları; keçiboynuzu, guar unu ve konyak unudur. Bunlar yüksek lif miktarlarıyla bilinirler. Ayrıca FiberBoost krom ve stevia ile zenginleştirilmiştir. 
Krom; eser elementlerden biridir ve vücutta insülin kullanımını desteklemektedir. Krom özellikle deniz ürünlerinde, brokoli, domates ve brüksel lahanasında yüksek miktarda bulunmaktadır. 
Stevia diğer adıyla şekerotu doğal bir tatlandırıcıdır. Güney Amerika kökenli olan bitki yüzyıllardır kullanılmaktadır. 




FiberBoost'un faydaları nelerdir?

Öncelikle yeterli miktarda sebze, meyve ve tahıl tüketmeyen, daha çok fast-food tarzı gıdalarla beslenen kişiler için harika bir destekçidir. Bunun yanında besinlerle aldığımız toksinleri ve diğer zararlı maddeleri kendine bağlayarak vücuttan atılmasını sağlar. Sindirimi destekleyerek şişkinliği azaltır. Bol su ile alındığında midede çok yer kaplayarak doygunluğu artırır, böylece kilo vermeyi destekler. 

FiberBoost nasıl kullanılmalıdır?

Günde 1 kez, tercihen 2 öğün arasında kullanılmalıdır. Sabah-Öğle veya Öğle-Akşam arası kullanılabilir. Özellikle kilo vermek isteyenlere tavsiyem öğle-akşam arasında acıkıldığında kullanılmasıdır ki doygunluk oluşturduğu için akşam az yemeyi sağlasın. Böylelikle akşam yemeğini daha küçük bir porsiyonla geçirebilir, daha kolay kilo verebilirsiniz. 

FiberBoostu hazırlamak için ise; 
2 ölçek tozu 200ml laktozsuz yarım yağlı süt veya 200ml su ile karıştırın ve çalkalayarak hazırlayın. 

FiberBoost'u kimler kullanamaz?

Herhangi bir kronik rahatsızlığı veya o dönemde bir rahatsızlığı olmayan herkes rahatlıkla kullanabilir. Ancak hamile, emziren, herhangi bir ilaç kullanan, kronik bir rahatsızlığı veya alerjik durumu olan kişilerin kullanmadan önce MUTLAKA doktorlarına danışmaları gerekmektedir. İçeriği mutlaka doktorunuza göstererek bilgilendirmesini isteyin. Onay vermediği takdirde KESİNLİKLE KULLANMAYIN!

FIBERBOOST İLAÇ DEĞİL, GIDA TAKVİYESİDİR. 




➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.


Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi


0 yorum:

Yorum Gönder