LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

23 Temmuz 2017 Pazar

LR İş Ortağı Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Nasıl LR İş Ortağı Olurum? 

Öncelikle LR bir network firması olduğu için iş ortağı olabilmeniz için benim gibi bir iş ortağı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Ancak bir LR İş Ortağı sizin üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilir. 

İş ortağı olmak için neden mevcut bir LR iş ortağı bulmanız gerekiyor? Çünkü network dediğimiz sistem zaten bu şekilde çalışıyor. Yani iş ortakları yeni kazandırdıkları iş ortakları sayesinde ekibini büyüterek daha fazla gelir sağlıyor. 

İş ortağı olmanız halinde LR sizden herhangi bir üyelik aidatı talep etmez. LR üyesi olduktan sonra ürünleri indirimli alır, katalog fiyatından satarak kar elde edebilirsiniz. Ya da size asıl para kazandıracak olan ekip kurmaya yönelerek, olabildiğince fazla iş otağı sayesinde prim kazanabilirsiniz. 




Primleriniz sizin ve ekibinizdeki tüm iş ortaklarının toplam PW'lerine göre hesaplanır. Alt derinlik sınırı yoktur. Ekibinizde sonsuz derinlikte iş ortaklarınız olabilir ve her birinin PW'leri direkt olarak size yansır. 

LR iş ortağı olduktan sonra 1 yıl içinde herhangi bir alışveriş yapmaz iseniz üyeliğiniz otomatik olarak iptal edilir. Daha sonra işe geri dönmek isterseniz ilk yaptığınız gibi biriş ortağı bularak onun ekibine dahil olarak tekrar başlayabilirsiniz. 


İş ortağı olmak için ne yapmam gerekiyor?

İş ortağı olabilmek için, iletişime geçtiğiniz LR iş ortağı vasıtasıyla minimum 99tl'lik alışveriş yapmanız gerekiyor. Alışverişi yaparken iş ortağı olmak istediğinizi belirtiyorsunuz ve gerekli bilgileri vererek kaydınızı yaptırıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Üstelik ilk alışverişinizi de üye indirimi alarak gerçekleştiriyorsunuz. İş ortağı olmanın tek şartı 18 yaşını doldurmuş olmak. Bunun dışında herhangi bir eğitim durumu, cinsiyet, yaş sınırı, askerlik durumu gibi hiç bir şartı yok. 

İş ortaklığını alışveriş yaparak başlatma sebebi ise; firmanın genel mantığı ile alakalı. Kullanmadığın, bilmediğin bir ürünü tavsiye edemezsin. Onun için ilk önce en azından birkaç ürünü sen al dene, daha sonra tavsiye ederek etrafına tanıt. 

Üyelik paketleri

Yukarıda da söylediğim gibi iş ortağı olabilmek için öncelikle alışveriş yapmanız gerekiyor. Bunun için farklı birkaç seçenek mevcut. Üye olabilmek için seçebileceğiniz paketlere bir göz atalım.


1. SERBEST SEÇİM

Serbest seçim dediğimiz aslında daha önce bahsettiğim, yapmanız gereken minimum alışveriş tutarını kastediyor. Yani serbest seçimle istediğiniz ürünleri alabiliyorsunuz. Seçtiğiniz ürünler size katalog fiyatından değil de indirimli fiyat üzerinden geliyor. Bu nedenle 140TL'lik ürün seçtiğinizde ödediğiniz tutar 99TL oluyor. Bu tutarı minimumda tutmak ya da dilediğiniz kadar ürün alarak artırmak size kalmış. 




 2. TANITIM SETİ

Bu set LR'nin en çok kullanılan ve tercih edilen aloe vera ürünlerini tanımanız için hazırlanmış, ancak normalde alabileceğinizden daha uygun bir fiyata alabileceğiniz bir settir. Setin içeriğinde neler var önce ona bakalım.

✦Aloe Vera Box Set
✦Aloe Vera Acil Durum Spreyi
✦Aloe Vera Vücut Losyonu
✦Aloe Vera El Kremi
✦Microsilver Diş Macunu
✦Aloe Vera MSM Vücut Jeli
✦STARBOX (parfüm taster kutusu)

Sadece 249TL'ye sahip olabileceğiniz bu tanıtım seti ile hem birçok ürünü deneme şansı bulmuş olursunuz, hem de parfüm taster kutusu ile müşterilerinize parfümleri denetme şansınız olur ki bu da daha profesyonel çalışmanızı sağlar. 



3. İŞ GELİŞTİRME SETİ

Bu set LR'nin en çok satan Aloe Vera ürünlerinden ve Starbox parfüm taster kutuundan oluşmaktadır. İş geliştirme setine sadece ilk üyeliğe özel 439TL'ye sahip olabilirsiniz. İş ortağı olduktan sonra bir daha bu setleri alma şansınız yok. Bu fiyatlar sadece ilk üyeliğe özel fiyatlardır. İş geliştirme setinin içerisinde neler var bakalım.

✦Aloe Vera Box Set
✦Aloe Vera MSM Vücut Jeli
✦Aloe Vera Makyaj Temizle Mendili
✦Aloe Vera Yüz Peelingi
✦Aloe Vera Dudak Koruyucu
✦Aloe Vera Duş Jeli
✦Aloe Vera Hassas Cilt Kremi
✦Aloe Vera Şampuan
✦Aloe Vera Diş Macunu
✦Aloe Vera Vücut Losyonu
✦Aloe Vera Krem Sabun
✦Aloe Vera El Kremi
✦Aloe Vera Gündüz Kremi
✦Aloe Vera Thermo Losyon
✦Aloe Vera Nemlendirici Jel Krem
✦Aloe Vera Saç Kürü Spreyi
✦Aloe Vera Jel İçecek Seftali
✦Aloe Vera Deo Roll-On 
✦STARBOX (parfüm taster kutusu)


Bu set LR network işini profesyonel olarak yapmak isteyenler için son derece uygun bir seçenektir. Aloe Vera serisinin neredeyse tamamına yakın ürününü içinde barındıran bu set sayesinde, ister ürünleri kullanıp denersiniz, isterseniz de katalog fiyatı üzerinden satışını yaparak kar edebilirsiniz. Bu paket sayesinde 250PW kazanırsınız ki bu da %3 prim seviyesi demektir. İş ortaklarınızı da bu paketten üye yaparsanız çok daha fazla prim hak edebilirsiniz. 







➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.