LR Health and Beauty Dünyasına Hoşgeldiniz..

32 yıllık Alman network firması olan LR ve bitkisel içerikli ürünleriyle tanışın

LR Health and Beauty ve Benzersiz Araç Konsepti..

Vakit kaybetmeden siz de bu benzersiz iş hayatında yerinizi alın

Aloe Vera Mucizesine tanık olun..

Yüksek oranda aloe vera içeren ürünlerimizden sizin için olan mutlaka vardır!!

İçinizdeki star ışığını keşfedin..

Deluxe profesyonel makyaj ürünleriyle güzelliğinizi ortya çıkarın!

Kokunuzla herkesi büyüleyin..

Müthiş kokuları ile LR, tene sıkılabilir tek parfüm olma özelliği taşır

1 Ağustos 2017 Salı

Aloe Vera ile kan şekerinizi düzenleyin!!

Yaz sıcaklarında sağlıklı içecekler

Yaz sıcaklarında vücudumuzun sıvı ihtiyacı daha da fazla oluyor. Terlemeyle birlikte su kaybeden vücut, sıvı dengesini korumak için daha fazla sıvıya ihtiyaç duyuyor. 


Vücudumuzun ne kadar suya ihtiyacı var? Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişiyor. Kişiye göre değişmesindeki neden ise; kişinin kilosu, aktivite durumu ( hareketsiz, orta hareketli, aktif spor yapan), yaşadığı bölgenin iklim durumu gibi şartlar bağlı. Ancak Amerikan Sağlık Enstitüsünün belirlediği ortalama değerler; yetişkin bir erkek için günlük 3lt, yetişkin bir kadın için ise günlük 2.2lt şeklindedir. 

Eğer gün içerisinde bu kadar su tüketemiyorum diyorsanız farklı sıvılarla bu açığı kapatabilirsiniz. Ancak tercih edeceğiniz içecekler asitli, şekerli ve hazır meyve suları yerine taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları, ayran veya evde hazırlanmış meyve kompostoları olmalıdır. Böylelikle hem su tüketimini artırmış olup vücudun sıvı ihtiyacını karşılarsınız hem de fazla şekerden uzak durmuş olursunuz.



Aloe Vera Jel İçecek ile Serinleyin

Yaz sıcaklarında tüketmek için hem serinletici, ferah hem de sağlıklı alternatifler arıyorsanız bunu mutlaka denemelisiniz. 
Su veya soda hangisini tercih ediyorsanız büyük bir bardağa doldurun. İçine dilediğiniz çeşit LR Aloe Vera Jel İçecekten 3 kapak - 30ml (arzuya göre biraz daha az konulabilir) ve buz ekleyin. Damak zevkinize göre içine limon dilimi, nane yaprağı ekleyerek farklı aromalar katabilirsiniz. 

Bu içeceği özellikle yemeklerden önce tüketmenizde fayda var. Aloe Vera Jel içeceğin özelliklerinden biri de tokluk verici hissidir. Bu nedenle kilo vermenize yardımcı olur. Kullanım şekli normalde yemeklerden yarım saat önce 3 kapak (30ml) şeklindedir. Verdiği tokluk hissi ile daha az yemek yemenizi sağladığı için kilo vermenize yardımcı olur. 

Aloe Vera Jel İçeceğin tek faydası kilo vermenize yardımcı olmak değil elbette. Diğer faydalarından da bahsedelim. 



Aloe Vera Jel İçeceğin Faydaları

Tip 2 diyabet hastalarının düzenli kullanımda (en az 12 hafta) kan şekeri seviyesinin normal seviyelere gerilediği gözlenmiştir. 
▶ Bağışıklık sistemini güçlendirir, zararlı bakterilerle savaşan antikor üretiminin artmasını sağlar.
▶ İltihaplı bağırsak hastalıklarında, aloe veranın hücre yenileme özelliği ile bağırsak dokusunun iyileştiği ve hastaların şikayetlerinde azalma olduğu görülmüştür. 
▶ Bağırsak düzenleyici özelliği ile bu konuda sıkıntı yaşayanlar için birebirdir.
▶ Yemeklerden önce tüketildiğinde verdiği tokluk hissi kilo vermeye yardımcı olur. 
▶ Kandaki antioksidan seviyesini artırır.
▶ Cildin yapı taşlarından olan kolajen üretimini artırarak cildin yenilenmesini sağlar. Yüzdeki kırışıklıkların azaldığını, cildin elastikiyetinin artığını görebilirsiniz. 

Tabi ki tüm bunlar da en önemli şey düzenli kullanımdır. Ayrıca hatırlatmakta fayda var ki LR Aloe Vera ürünleri ilaç değildir. Her bünyede farklı zamanlarda farklı etki gösterebilir. Doktorların verdiği ilaçlar bile her bünyede aynı etkiyi göstermemektedir. 

ÖNEMLİ: Tansiyon hastası, kalp rahatsızlığı veya kalp ameliyatı geçirmiş, Tip 1 diyabet hastası veya düzenli herhangi bir ilaç kullananların doktora danışarak kullanmaya başlaması tavsiye olunur.


 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi










31 Temmuz 2017 Pazartesi

Gece maskeleri ile uykuda yenilenin..

Kusursuz bir cilt için gece maskesi

Herkes kusursuz bir cilde sahip olmak ister. Ancak cilt bakımı yapmak çoğu zaman vakit alan ve uğraştırıcı bir iş olsa da güzel bir cilde kavuşmak için olmazsa olmazdır. 




Yoğun günlerde zaman ayırıp cilt bakımı yapmak oldukça zordur. Böyle durumlarda gece maskelerini deneyebilirsiniz. Üstelik gece maske yapmak, maskenin çok daha fazla faydalı olmasını sağlıyor. Çünkü cildimiz geceleri kendini yeniliyor. Kan dolaşımının artması, hücrelerin yenilenmesi ve cildin dış etkenlerle birlikte uğradığı hasarların tamir edilmesi hep gece saatlerinde olur. Bu iyileşmeyi hızlandırmak için geceleri bakım yapmak çok daha faydalı olacaktır. 

Peki geceleri nasıl bir uygulama yapmak gerekir? 

Evde bulabileceğiniz malzemelerle doğal maskeler yapabilirsiniz elbette. Ancak böyle maskeler ilk hevesle bir kere yapılsa da daha sonra bunları da yapmak zor gelecek ve zamanla vazgeçmek kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle hazır ancak bitkisel içerikli ürünleri kullanmak daha doğru bir tercih olabilir. 




Maske olarak yüze uygulandıktan sonra belli bir süre bekleyip daha sonra soyularak veya yıkanarak temizlenen bir sürü ürün piyasada mevcut. Ancak benim size önerim gece boyunca yüzünüzde kalarak cildinizi yenileyen bir ürün olacak.

LR Zeitgard Anti-Age System - Gece Maskesi 

Zengin içerikli maske, içeriğindeki yüksek konsantreli etken madde kompleksi Ultra Filling Spheres™ Jojoba yağı ve şizandra üzümü ile ekstra bakım ve yenilenme sağlar. Cilt gece boyunca rahatlayarak değerli etken maddeleri rahat bir şekilde alır. Cildiniz kendini sabah yumuşacık, pürüzsüz ve taze hisseder. 



Haftada 2 gün geceleri uygulayarak kullanacağınız LR Zeitgard Gece Maskesi, gece boyunca yüzünüzde kalır. Krem gibi yüze uygulanır ve sürdükten sonra yıkanmaz. 
Jojoba yağı cildin nem oranını en uygun seviyeye taşır. Ultra Filling Spheres maddedi Anti-Age etkisi göstererek cildi yaşlanmaya karşı korur. Şizandra üzümü cildi tazeler ve yenilenmesine yardımcı olur.


Cilt bakımı, güzellik veya maskeler deyince ilk akla gelen bayanlar oluyor ancak bakımlı erkeklerin sayısı da her geçen gün artıyor. 

Erkek cildine de uygun olan Gece Maskesini cilt güzelliğine önem veren, bakımlı beyler de rahatlıkla kullanabilir. 








 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi






30 Temmuz 2017 Pazar

LR Maskaraları ile dolgun, kıvrık ve uzun kirpikler..

Maskara seçimi nasıl olmalı?

Makyaj yaparken en önemli unsur doğru makyaj malzemelerini seçebilmektir. Cilt tipine ve rengine uygun fondöten ve pudra, göz rengine uygun far, yine cilt rengine uygun bir allık ve tabi ki kirpik yapısına uygun bir maskara seçmek güzel bir makyajın temelleridir. 


Makyajın tamamlayıcı unsuru maskara ile son dokunuşlar yapılır. Maskara sayesinde bakışlar daha canlı ve çekici görünür. Bu canlılığı en doğru şekilde vurgulamak için kirpik tipine göre maskara seçmek gerekir. Kirpik tiplerini ve uygun maskara çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz.

1. Kısa ve düz kirpikler

Kısa ve düz kirpiğe sahip olanlar ince ve düz uçlu maskaralar tercih etmelidir. İnce olması sayesinde daha kolay kontrol sağlayan ve tüm kirpiklere daha kolay ulaşabilen bir maskara daha etkili bir sonuç alınmasını sağlayacaktır. Bunun yanında ince uçlu olan fakat kıvrımlı maskaralar da kullanılabilir. Bu sayede hem kirpikleri uzatır hem de kıvırarak daha da uzun görünmesini sağlar. 

2. Uzun ve kıvrımsız kirpikler

Uzun ama kıvrımsız kirpikler bakışların aşağı düşmesine neden olur. Bakışları kaldırmak için kirpikleri olabildiğince kıvrık göstermeye çalışmak gerekmektedir. Bunun için orta kalınlıkta kıvrımlı maskaralar tercih edilmelidir.

3. Seyrek kirpikler

Seyrek kirpiklerin ihtiyacı olan şey daha sık ve dolgun görünmektir. Bunun için daha dolgun ve kalın uçlu fırçalar seçmek daha uygun olacaktır. Çünkü daha fırça ne kadar kalın olursa üzerindeki ürün miktarı da o kadar fazla olur ve o kadar fazla hacim verir.

4. Dolgun ve düşük kirpikler 

Dolgun fakat düşük kirpiklerin ihtiyacı kirpikleri kıvırarak yukarı kaldırmaktır. Bu yüzden, bu tip kirpikler için kıvrımlı fırçalı maskaralar seçmek gerekir. 

5. Birbirine yapışık kirpikler

Birbirine yapışık kirpikler iç içe geçtiği için seyrek görünürler. Böyle kirpikler için sık yapılı maskaraları kullanmak uygun olacaktır. Sık yapısı sayesinde kirpikleri ayırarak şekillendirir ve istediğiniz kirpiklere kavuşmanızı sağlar. 




Kirpik tiplerini ve hangi maskarayı tercih etmeniz gerektiğinden bahsettik ancak tek unsur maskara tipi değil elbette. Bunların dışında maskarayı nasıl uygulamamız gerektiğini de bilmek gerekiyor. Maskarayı sadece kirpiklerin ucuna sürdüğünüzde ürünün verdiği ağırlıkla kirpikler daha da aşağı düşebilir. Bu nedenle kirpikleri diplerden uçlara doğru şekillendirmek daha doğru olacaktır. Maskara sürerken yapılan diğer bir yanlış ise üstten sürmeye başlamaktır. Üst taraftan sürülen maskara kirpiklere ağırlık yapacağı için kıvrımını kaybetmesine neden olabilir.

Maskara sürmenin inceliklerinden biri de olabildiğince az ürün kullanmaktır. Kat kat sürülen maskara daha güzel yapmak yerine, tam tersi kirpiklerin birbirine yapışmasına ve aşağı düşmesine neden olur. 


Tek bir maskara tipi ihtiyacınızı karşılamıyor ise daha iyi sonuç almak için 2 farklı maskarayı aynı anda kullanabilirsiniz. Önce uzatan, üzerine hacim ve kıvrım veren bir maskara kullanarak takma kirpik etkisi yaratabilirsiniz. Maskara seçerken unutmamanız gereken diğer nokta ise suya dayanıklı bir tane edinmek. Temizlemesi daha zor olduğu için her zaman kullanılmasa da rüzgarlı ve nemli günlerde, sahide bakışlarınızı korumak için waterproof maskara gerekli olacaktır.

Kirpiklerinizde seyreklikten şikayetçi iseniz kirpikleri besleyen özel maskaralar kullanabilirsiniz. İçeriğindeki maddelerle kirpikleri besleyen uzun vadede daha uzun ve daha hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlayan maskaralar da mevcuttur. 

Ayrıca göz rengini ön plana çıkartmak ve değişik bir makyaj yapmak isteyenler için renkli maskaralar da mevcut. Siyah maskara dışında kahverengi, mavi, yeşil, mor maskaralar da bulmak mümkün.


Yoğun bakışlar için LR Maskara tercih edin

İhtiyacınız olan ürünü belirlediyseniz LR'de aradığınızı bulmak çok kolay. Kirpiklerinizi uzatmak, hacim vermek, kıvırmak veya beslemek için ihtiyacınız olan ürünü bulabilirsiniz.

LR Deluxe Ürünleri

1. Fantastik Maskara

● Daha kalın, daha uzun ve daha belirgin: muhteşem, ultra siyah 3 boyutlu kirpikler
● Akıllı 3 kat film doku: her kullanımda daha fazla renk, hacim ve belirginlik
● Eşsiz fırça yapısı: Dalga şeklindeki lifler dipten uca doğru mükemmel sonucu garantiler
● Muhteşem takma kirpik efekti

2. Kirpik Serumu (Activating Lash Serum)

● Kirpik uzamasını uyaran etken madde kompleksi içeren cilde uyumlu kirpik serumu
● Kanıtlanmış bir şekilde kirpikleri uzatır ve sıkılaştırır
● 6 hafta sonra %35'e kadar daha uzun kirpikler
● Kirpik kaybını önler, maksimum yoğunluk sağlar
Bilimsel araştırma saygın ve tanınmış bir kurum olan Instıtut Dermatest GmbH tarafından gerçekleştirilmiştir. 

3. Kirpik Hacim Artırıcı (Lash Booster)

● Rimelden önce kullanılır
● Yoğun rimel etkisi ve inanılmaz hacimli kirpikler
● Beyaz dokusunda bulunan ince lifler kirpiklerinizi daha uzun ve vurgulu gösterecektir

LR Colours Ürünleri

1. Volume & Curl Maskara

● Kirpikleri tek tek ayırarak sıradışı bir hacim katar
● Hafif kıvrımlı fırçası kirpikleri ayırarak mükemmel bir kıvrım verir
● Hassas gözler ve lens kullananlar için uygundur

2. Extreme Volume Maskara

● İnanılmaz sık ve maksimum dolgun kirpikler
● Seçkin balmumu kombinasyonu kirpikleri yumuşak tutar ve sık olmasını sağlar
● Koni şeklindeki fırçası ile ''Mükemmel Bakışlar''
● Kirpik kenarlarına koni şeklindeki fırça ile mükemmel uygulama imkanı

3. Length & Definition Maskara, Waterproof

● Görsel olarak uzatan ve kirpikleri tek tek ayıran rimel
● Ekstra hacim etkisi veren efekt
● Suya dayanıklı (waterproof) ve uzun süre kalıcı doku
● Yüksek çözünürlüklü fırçası sayesinde kirpikler tek tek ve daha belirgin



 ➤ LR ürünleri ile tanışmak ve detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Derya Koçyiğit :)

Gsm: 0533 375 3023
Instagram: mucizederyasi
Facebook: mucizederyasi