16 Şubat 2018 Cuma

SELÜLİT NEDEN OLUŞUR? NASIL GEÇER?

SELÜLİT NEDEN OLUŞUR?


Selülit aslında vücudunuzun arınmaya ihtiyacının olduğun bir göstergesidir. Yağ, beslenme kaynaklı toksik maddeler ve su ciltte birikerek selülite neden olur. Selülitlerden kurtulmaya yönelik bir yaşam tarzı benimseyerek ve selülit giderici destek ürünler kullanarak bu portakal görünümlü cilt probleminden kurtulabilirsiniz. 




Selülitin erkeklerden daha çok kadınlarda görülmesinin nedeni kadınların cilt yapısındaki farklılıktır. Cildi bir ağ gibi sararak destekleyen  ve ona sıkılık veren kolajen lifler, kadın vücudunda ya hücrelerinin birikmesine daha müsait yapıdadır. Bazı kadınlar da bu kolajen liflerin yapısı genetik olarak erkek vücudundaki yapıya benzerlik gösterir. Bu da onlarda neden daha az selülit olduğunun açıklamasıdır. 

Selülitin farklı nedenleri vardır. Bunlar;

1. Genetik

Eğer annenizin selülit problemi varsa sizde de olması muhtemeldir. Vücut yapısı, metabolizma hızı, deri altında yağ dağılımı, kan dolaşımı bozukluğu gibi selüliti etkileyen faktörler genetiktir. Bu genler annenizden size geçmişse eğer, kilonuz ne olursa olsun selülit görülme ihtimali yüksektir.

2. Yaş

Yaşlandıkça deri altındaki kolajen liflerin yapısı bozulur, cilt esnekliğini ve sıkılığını kaybetmeye başlar. Cilt tabakası incelir ve yer çekiminin etkisiyle sarkar. Bu durum cildin altında depolanmış olan yağın yüzeye doğru itilmesine neden olur. Yaşlanmayı durdurmak mümkün değildir elbette ama sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek etkilerini azaltabilirsiniz.

3. Hormonlar 

Bazı hormonların selülit oluşumunu tetiklediği düşünülmektedir. Örneğin gebelik döneminde ciddi şekilde artış gösteren östrojen hormonu vücudun yağ depolamasını doğrudan etkiler. Bu da selülite neden olan bir etmendir.

4. Fazla yağlar

Selülitin oluşumuna aslında fazla yağlanma neden olmaktadır. Vücudun yağ oranı ne kadar yüksekse selülit oluşma ihtimalide o kadar yüksektir. Bu nedenle selülit oluşumunu engellemek için öncelikle vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmalısınız.



5. Kötü beslenme ve yanlış diyetler

Beslenme ile ilgili olarak rafine ve işlenmiş gıdalar, yağlı yiyecekler, karbonhidratlı gıdalar, şeker ve tuz tüketimi selülit nedenleridir. 
Ayrıca kendi başınıza yanlış diyetler uyguluyor, sık sık kilo alıp veriyorsanız selülite davetiye çıkarıyorsunuz demektir.

6. Yaşam biçimi

Sigara kullanımı ve fazla kafein kan dolaşımını olumsuz etkileyerek selülit oluşumunu tetikler. Stres ve hareketsiz bir yaşam da hormonal değişikliklerin yanı sıra selülit sorununuzun kötüleşmesine neden olabilir. 

LR DÜZENLEYİCİ VÜCUT KREMİ İLE SELÜLİTLERE VEDA EDİN

Zengin içerikli sıkılaştırıcı krem, içeriğindeki %30 aloe vera jeli, yeşil çay özü ve Legance® etken madde kompleksi ile yağ dokularının incelmesine yardımcı olur. Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını artırarak daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağlar.





■ Vücudunuzda toparlama işlemi yaparak sıkılaşmasını sağlar


■ Cildinizin daha pürüzsüz görünüm kazanmasını sağlar

■ Cildinizin daha düzgün görünmesini sağlar

■ Cildinizde bulunan fazla yağ dokularının incelmesini sağlar

■ Cildinize esneklik kazandırır

■ Cildinizin yumuşaklığını arttırır


LR Aloe Vera Düzenleyici Vücut Kremi kullanımı



Aloe Vera Vücut Sıkılaştırıcı Kremi günde 2 kere uygulayabilirsiniz. Ayrıca duş esnasında veya duş sonrasında cildinize dairesel hareketler ile cildinize yedirerek hafif masaj eşliğinde uygularsanız daha iyi sonuca ulaşabilirsiniz. 



✱Bilimsel araştırmalar vücut kreminin etkisini kanıtlıyor

Kullanıcıların;

■ %95'i daha iyi bir cilt yapısına sahip olduklarını onaylıyor.

■ %85'inde yapılan cilt ultsaronu ölçümündeki sonuçlara göre daha sıkı, pürüzsüz ve elastik bir cilde rastlanmıştır.

■ Cildinin %70'e varan oranda sıkılaştığı görülmüştür. 



✱ Blimsel araştırma, Institut Dermatest tarafından Mart 2017 yılında 20 kadın kullanıcı üzerinde her gün kalça bölgesine uygulanarak yapılmıştır. Ayrıca her gün cilt ultrasonu ile ölçüm yapılmıştır.  



❕ LR ALOE VERA SIKILAŞTIRICI JEL İLE BİRLİKTE KULLANILDIĞINDA DAHA İYİ SONUÇLAR VERMEKTEDİR. 


➤ Detaylı bilgi almak ve iş ortağı avantajlarından yararlanmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.







0 yorum:

Yorum Gönder